Home

Over Bert-Jan

Concerten

Pianolichtjes

Abonnementen

CD's

Pianobon

Reserveren

Agenda

Bestellen

Reacties

Clinics

Contact

Pianolichtjes

Bert-Jan van der Mieden produceert elke week een pianolichtje. De pianolichtjes vertellen een verhaal. Van der Mieden publiceert al jaren weblichtjes. Deze brengen een boodschap van verbinding, vertrouwen en liefde. Dat vertaalt de pianist naar muziek in de vorm van unieke pianolichtjes. "De pianolichtjes en al mijn improvisaties ontspruiten rechtstreeks uit mijn ziel."

Een pianolichtje is een bijzonder luister- en reflectiemoment. Laat de tekst van het weblichtje even op u inwerken en luister dan naar het pianolichtje. Eerst naar de muziek luisteren kan natuurlijk ook. U kunt de onderstaande pianolichtjes hier gratis downloaden. U kunt ook een abonnement nemen op nieuwe pianolichtjes. Waarschuwing: deze muziek kan uw stemming positief beïnvloeden.

De pianolichtjes zijn professioneel opgenomen op Van der Miedens eigen Bechstein uit 1922, met zijn geheel eigen karakter.

1.Na verdwaald te zijn geweest is het goed Thuis komen.
2.Laten we ons verdiepen in het diepst liggende van ons zelf en onze medemens.
3.Her-inneren doet bewust leven, bewust leven doet her-inneren.
4.Herinner je de Afspraak die wij mensen met elkaar gemaakt hebben.
5.Realiseer je je levensdoel.
6.Verbinding Is er. Altijd en met iedereen!
7.Vertrouwen is het fundament, waarop waarheid wordt geboren.
8.Als we elkaar op zielsniveau ontmoeten, weten en ervaren we dat er geen geloofstwisten zijn.

Vul uw gegevens in en klik op Verzenden. Daarna kunt u het pianolichtje downloaden door te klikken op Download (verschijnt achter de titel van het pianolichtje).

De heer Mevrouw
Voorletter(s):*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
E-mailadres:*
  


Van der Mieden wil met zijn pianolichtjes een bijdrage leveren aan een betere wereld en ze ook internationaal verspreiden. Daar zijn uiteraard kosten mee gemoeid. Als u dit initiatief wilt steunen kunt u een bedrag overmaken naar rekeningnummer IBAN-code: NL28 INGB 0002 3246 06 t.n.v. Pyramide te Apeldoorn, waarvoor onze dank.

Uw mailadres wordt uitsluitend gebruikt door Classic Improvisations en niet verstrekt aan derden.

Van de eerder uitgegeven pianolichtjes kunt u een downloadversie bestellen.

   

Nieuws

Wethouder Prinsen neemt nieuwe cd in ontvangst

APELDOORN - De Apeldoornse wethouder van Kunst en Cultuur, Olaf Prinsen, heeft de nieuwe cd "Een plek voor de ziel" van pianist jhr. Bert-Jan Peter van der Mieden officieel in ontvangst genomen. Dat gebeurde tijdens de presentatie van de cd bij Nawijn & Polak in Apeldoorn.De tracks van de nieuwe cd vertellen een verhaal. Het zijn muzikale vertalingen van de weblichtjes die pianist Van der Mieden al jaren publiceert. "Ze brengen een boodschap van verbinding, vertrouwen en liefde," aldus de artiest. "Al mijn improvisaties ontspruiten rechtstreeks uit mijn ziel." Ze zijn daardoor uniek en niet reproduceerbaar.