Home

Over Bert-Jan

Concerten

Pianolichtjes

Abonnementen

CD's

Pianobon

Reserveren

Agenda

Bestellen

Reacties

Clinics

Contact

Reacties

Op 1 april 2014 verzorgde ik voor een internationaal gezelschap van leveranciers van de firma Rettig "Een muzikale levensreis naar een luisterrijke toekomst". Zowel over mijn pianospel als over mijn inleidende teksten in het Engels, voorafgaande aan de improvisaties, mocht ik lovende reacties in ontvangst nemen. Tevens ontving ik onderstaande aanbeveling:

"Bert-Jan heeft voor ons gespeeld op ons Supplier Event bij Chateau De Raay in Baarlo. Tijdens een zakelijk diner heeft hij de ruimte weten op te vullen met aangename en professionele pianomuziek. Onze gasten hebben genoten van zijn optreden en hij heeft een gezellige en familiale sfeer weten te creeëren." (Sabrina Ruzzini Management Assistant, Rettig ICC)

"Bert-Jan heeft voor ons gespeeld op ons Supplier Event bij Chateau De Raay in Baarlo. Tijdens een zakelijk diner heeft hij de ruimte weten op te vullen met aangename, professionele en inspirerende pianomuziek. De diversen stukken die hij opgevoerd heeft werden vooraf op een zeer bescheiden, maar spirituele manier voorgesteld. Onze gasten hebben genoten van zijn optreden en hij heeft daarmee bijgedragen aan een zakelijke, maar toch zeer aangename sfeer. Daar dit event voor ons de eerste keer was en experimenteel, kan ik nu stellen dat het optreden van Bert-Jan van der Mieden bijgedragen heeft aan louter superlatieven!" (Jos Bongers, Chief Operations Officer / Deputy CEO, Rettig ICC)


De klassieke piano-improvisaties maken echt wat los bij de luisteraars. Een greep uit de reacties:

"Het was alsof het dak van het gebouw eraf werd getild."

"Jouw spel heeft me diep ontroerd, dankjewel."

"Heerlijk om op een moment van de dag een pianolichtje van jou te gebruiken als meditatie om weer bij mezelf te komen. Even wegdromen en gedachten schonen. Ik hoop nog van heel veel van jouw pianolichtjes te mogen genieten."

"Jouw pianospel werkte helend voor mij."

"Bert-Jan speelde voor ons op een Divine9 gestemde vleugel. Wat een ervaring. Zijn hart en ziel vertolkt via de muziek, het opende alle harten. Niks terughoudend, het hoorbaar maken van de strijd, van de kwetsbaarheid en van de liefde, alles liet Bert-Jan ons ervaren. Om te eindigen in een harmonie en een lichtheid die hoop en vertrouwen gaf. Ware voeding voor de ziel! Dank je wel."

"Het was alsof de piano hem had uitgenodigd om oude inzichten los te laten en om een diepe bevrijding te omarmen waardoor ruimte kan ontstaan voor nieuwe ervaringen. Divine9 voerde ons mee tussen de piano, de pianist en de groep."

"Heerlijk, dit pianospel van Bert-Jan. Rustgevend spel, waarbij zowel de luisteraar als de speler op zoek zijn. Hij naar zijn noten/tonen en ik naar de stilte in mij. Het had van mij nog langer mogen duren... een verstild warm moment in een hectische dag. Met dank van Ank."

   

Nieuws

Wethouder Prinsen neemt nieuwe cd in ontvangst

APELDOORN - De Apeldoornse wethouder van Kunst en Cultuur, Olaf Prinsen, heeft de nieuwe cd "Een plek voor de ziel" van pianist jhr. Bert-Jan Peter van der Mieden officieel in ontvangst genomen. Dat gebeurde tijdens de presentatie van de cd bij Nawijn & Polak in Apeldoorn.De tracks van de nieuwe cd vertellen een verhaal. Het zijn muzikale vertalingen van de weblichtjes die pianist Van der Mieden al jaren publiceert. "Ze brengen een boodschap van verbinding, vertrouwen en liefde," aldus de artiest. "Al mijn improvisaties ontspruiten rechtstreeks uit mijn ziel." Ze zijn daardoor uniek en niet reproduceerbaar.